Sådan kan jeres forening arbejde med sport

14-10-20

Den 28. oktober afholder GTS et webinar om sport og udvikling. Her kan du få tips og tricks til, hvordan din forening kan engagere sig i sport og udviklingssamarbejde i Danmark. Under mødet deltager Skovby Sportsklub, som vil dele ud af klubbens erfaringer om sportspartnerskaber i Tanzania. Undervejs vil sekretariatet give gode råd til ansøgning og forsendelse, ligesom deltagere løbende vil have mulighed for at stille spørgsmål. 

Programmet for webinaret er:

1. Intro og præsentation v. Anne Chahboun/ GTS 

2. Oplæg om GTS og Sport v. Thomas Johansen/ Skovby Sportsklub

- Hvad har Skovby Sportsklub fået ud af at starte et partnerskab op i Tanzania, og hvorfor er det givende?

- Hvordan kan man som sportsklub engagere sig i udviklingssamarbejde?

3. Hvordan kan GTS hjælpe sportsklubber med forsendelser til syd? v. Lisa Nørlykke og Anne Holm Chahboun/ GTS

- Puljens retningslinjer – hvad skal man om forening være opmærksom på?

- Oplysningsaktiviteter – skab opmærksom omkring din forenings arbejde. 

Webinaret finder sted i tidsrummet 16.00-17.15 og er både gratis og åbent for alle. Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at tilmelde dig ved at sende en mail til kommunikationsmedarbejder Anne Holm Chahboun på ahc@dmr.org. 

Husk at oplyse navn, mailadresse samt navn på den forening/klub, du eventuelt er medlem af. Deadline for tilmelding er tirsdag den 27. oktober kl. 18.00. Efter tilmelding vil du modtage et link til Microsoft Teams, som du skal bruge for at logge ind i mødet. 

Hvis I som brugere allerede får doneret brugt udstyr fra sportsklubber i Danmark, er I meget velkomne til at invitere disse klubber med til webinaret for at styrke deres involvering udover selve donationen. 

Vi glæder os til at se dig.