Ny online portal for Verdensmålene

10-01-19

Verdensmålene har fået en ny online portal, der skal samle indsatser og resultater samt oplyse om Verdensmålene på en ny og intuitiv måde. For GTS-brugerne er portalen et godt værktøj til at komme i gang med arbejdet med Verdensmålene.


Den flotte, nye Verdensmålsportal er intuitiv og nem at navigere rundt i. Spækket med lækker grafik oplyser siden om alle 17 Verdensmål på en overskuelig og brugervenlig måde, og det er nu nemmere end nogensinde før at lære mere om Verdensmålene. Danmark er det første land i verden, der får en fælles digital Verdensmålsportal.

Her fra Genbrug til Syd opfordrer vi til at give Verdensmålsportalen et kig. Som det blev vedtaget på årsmødet i efteråret, vil Genbrug til Syd fremover gøre mere ud af arbejdet med Verdensmålene. Derfor er det en fordel at være bekendt med hvilke verdensmål (og delmål), der er særligt relevante for de forsendelser, jeres organisation varetager.

Den nye strategi kan hentes her.

Her er den nye Verdensmålsportal et særligt relevant værktøj. Det er nemlig muligt at finde en lang række forskellige informationer om Verdensmålene, og det gør det nemmere for alle at tilgå sig arbejdet med Verdensmålene.

Man kan læse meget mere om Verdensmålene på den nye Verdensmålsportal her: verdensmaal.org

Vi glæder os til et at tage fat på et nyt år med friske ansøgningsrunder, og vi glæder os til for alvor at få implementeret den nye strategi 2019-2023 med særligt fokus på hvordan GTS-brugere og puljen bidrager til opfyldelsen af Verdensmålene.

Er du som bruger i tvivl om, hvordan din forsendelse føder ind i Verdensmålsdagsordenen? Så står vi her på sekretariatet altid klar til at hjælpe. Man er altid velkommen til at kontakte sekretariatet på genbrugtilsyd@dmr.org, hvis man har spørgsmål eller ringe direkte til projektkoordinator Lisa Nørrelykke Nissen på 8172 4010.