Webinar: Bliv klogere på, hvordan din forening kan arbejde med sport og udviklingssamarbejde

27-11-20

Den 14. december afholder Genbrug til Syd et webinar om sport og udvikling. Her kan du få tips og tricks til, hvordan din forening kan engagere sig i sport og udviklingssamarbejde - både i Danmark og Syd. Under mødet deltager sportsforeningen FANT –  Football for A New Tomorrow, som vil sætte fokus på, hvilke muligheder sport skaber for udviklingssamarbejde. Du kan også blive klogere på, hvordan DGI som paraplyorganisation har gjort Verdensmålene og udviklingssamarbejde til en del af organisationens lokale og globale dagsorden, og hvorfor de mener, at sport er en kernefaktor, når det kommer til Genbrug til Syd. 

Programmet for webinaret er:

Introduktion og velkomst ved v. Anne Chahboun/GTS  

Genbrug til Syds retningslinjer v. Lisa Nørrelykke Nielsen og Anne Holm Chahboun/GTS 


-Hvordan kan GTS hjælpe sportsklubber med forsendelser til syd?

-Puljens retningslinjer – hvad skal man om forening være opmærksom på?

-Hvordan sætter GTS fokus på sport og udviklingssamarbejde? 

 

Oplæg om Genbrug til Syd og Sport v. Cecilie Hauerberg/FANT 


- Hvad har FANT fået ud af at starte et partnerskab op i, og hvorfor er det givende? 

- Hvordan kan man som sportsklub engagere sig i udviklingssamarbejde?  

 

Oplæg v. Martin Kjærgaard/DGI 

Hvordan arbejder DGI’s klubber med udviklingssamarbejde og Verdensmålene nu, og hvordan ønsker I at sætte mere fokus på området i fremtiden?

- Hvordan oplever I, at jeres medlemmer arbejder med Verdensmålene, og er der et ønske/en lyst til at arbejde mere målrettet med området? 

 

Webinaret finder sted i tidsrummet 16.00-17.30 og er både gratis og åbent for alle. Lyder det som noget for dig? Så skynd dig at tilmelde dig ved at sende en mail til kommunikationsmedarbejder Anne Holm Chahboun på ahc@dmr.org.

Husk at oplyse navn, mailadresse samt navn på den forening/klub, du eventuelt er medlem af. Deadline for tilmelding er tirsdag den 14. december kl. 12.00. Efter tilmelding vil du modtage et link til Microsoft Teams, som du skal bruge for at logge ind i mødet.