Genbrug til Syd får ny GTS koordinator

12-06-17

Da Lisa Nørrelykke Nissen går på barsel 1. juli, overtager Thomas Spanner opgaverne som GTS koordinator. Med 17 års erfaring inden for udvikling-, nødhjælps- og fondsarbejde, samt en kandidatgrad i International Development fra Roskilde Universitet, var Thomas Spanner et oplagt valg til at tiltræde som barselsvikar og overtage Lisas opgaver hos Genbrug til Syd.

Thomas har tidligere arbejdet i forskellige udviklingsmæssige sammenhænge, og har varetaget en lang række forskellige administrative, programrelaterede og ledelsesmæssige opgaver. Hos Mission Øst har han for eksempel været nødhjælpskoordinator, og været ansvarlig for større nødhjælpsaktiviteter i Afghanistan og Tajikistan. Derudover har Thomas i en årrække været aktiv hos Baptistkirken I Danmark som programkoordinator, og stået i spidsen for en lang række udviklingsprojekter i lande som Rwanda, Indien og Vietnam.

Thomas har flere erfaringer med internationalt udviklingsarbejde, og har arbejdet direkte i en lang række udviklingslande, herunder Nigeria og Burundi, men har også arbejdet fra Baltimore i USA. Indtil december sidste år besad Thomas stillingen som programmanager for Center for Kultur og Udvikling ved Udenrigsministeriet, og har siden 2015 fungeret som uafhængig konsulent for blandt andet Røde Kors og DMRU.

Thomas overtager det overordnede ansvar som GTS koordinator, og bliver primær kontaktperson i forbindelse med ansøgningsrunder, afrapportering og generel rådgivning for brugere. Stillingen omfatter desuden hovedansvaret for kommunikationen med renoveringsværkstederne og Udenrigsministeriet, samt ansvaret for afholdelse af workshops, kurser og årsmøde.

Vi er rigtig glade for at kunne byde velkommen til Thomas, og vi glæder os meget til at arbejde sammen med ham den kommende tid.