Online seminar om fremtidens Genbrug til Syd

26-01-21 - 26-01-21
Kl. 16.30-18.30

Udenrigsministeriets konsulentgruppe inviterer til online seminar om gentænkning af Genbrug til Syd-puljen tirsdag den. 26 januar kl. 16.30-18.30 (og ikke den 27. januar som tidligere annonceret)

Udenrigsministeriet har brug for jeres forslag, idéer og tilbagemelding på, hvordan Genbrug til Syd kan forbedres. Udenrigsministeriet gennemførte i 2019 en evaluering af puljen, der kom med en række observationer og anbefalinger til en gentænkning af puljeordningen.

Et konsulentteam ledet af Marianne Victor Hansen og MVHConsult Aps er hyret af Udenrigsministeriet til udarbejde forslag til, hvordan Genbrug til Syd kan forbedres. Når Udenrigsministeriet har besluttet, hvilken form Genbrug til Syd skal have fremover, vil forvaltningen af puljen blive sendt i EU-udbud, der afsluttes i efteråret 2021, således at Genbrug til Syd fortsætter i sin nye form fra 2022.

Konsulentgruppen har allerede snakket med en del af jer på årsmødet og gennem interviews. Nu arbejder de på forskellige forslag til modeller for en fremtidig pulje, som de gerne vil have jeres kommentarer, forslag og idéer til. Alle organisationer, der bruger puljen, er inviteret. Seminaret afholdes online i Zoom. Hvis du ikke er vant til at bruge Zoom, opfordrer vi til, at du kobler dig på kl. 16.00 og får en gennemgang af programmets funktioner.

Deadline for tilmelding ændret: Tilmelding senest mandag den 26. januar kl. 10.00 til katrine@potentialehuset.dk