Brug materialet

Her finder du materialet til Genbrug til Syd er... uddannelse. Oplysningsmaterialet kan frit bruges af alle, der har modtaget en bevilling fra Genbrug til Syd. 

Teksterne

Alle teksterne kan downloades i to forskellige udgaver: 

  • Word: Brug denne udgave, hvis du vil ændrer i teksten. 
  • PDF: Brug denne udgave, hvis du ikke vil ændrer i teksten.

Hent teksterne her: 

En teenager i Malawi ved en computer fra Danmark Word PDF
Nørder uden grænser Word PDF
Computere skaber udvikling Word PDF

Film

Filmen kan enten deles på jeres hjemmeside eller på sociale medier. De kan også bruges, når I skal ud og holde oplæg. Se mere om oplæg længere nede på siden. 

Hvis I vil vise filmen direkte på jeres hjemmeside, skal følgende link indsættes på den side, som I bruger til at redigere hjemmesiden. 

<iframe src="https://player.vimeo.com/video/149288535" width="500" height="281" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> <p><a href="https://vimeo.com/149288535">Genbrug til Syd er... uddannelse</a> from <a href="https://vimeo.com/user32100506">DMRU</a> on <a href="https://vimeo.com">Vimeo</a>.</p>

Vil I blot dele filmen på sociale medier eller linke til filmen i et nyhedsbrev eller fra jeres hjemmeside, skal I bruge dette link: www.vimeo.com/149288535

Billeder

Billederne kan downloades fra tjenesten Flickr. Tryk på det billede I vil have, klik derefter på pilen, der peger nedad, nederst i højre hjørne og vælg hvilken størrelse, billedet skal have. I finder billederne her.

Facebook

Som en del af materialet 'Genbrug til Syd er...' er der blevet lavet forslag til fem Facebook-opdateringer til hver af de tre temaer. 

Hent oversigt over opslagene her

Oplæg

Der er blevet lavet en kladde til en PowerPoint-præsentation og et talepapir til hver af de tre temaer. 

Hent materialet til oplæg om uddannelse her: 

Genbrug til Syd er... uddannelse PowerPoint Talepapir