Genbrug til Syd er... landbrug

Landbrugsudstyr giver overskud

Landbrugsudstyret fra Genbrug til Syd har gjort det muligt for Baluba Valley Farm i Zambia at effektivisere deres landbrug. Det har skabt et større overskud, som bruges til at støtte udviklingen i lokalsamfundet. Det kommer også de lokale skolebørn til gode. Læs mere.

Margaret er med til at skabe jobs til kvinder i Zambia

Margaret M. Chitabata har arbejdet på Baluba Valley Farm i Zambia i 20 år, og kender derfor alle rutiner på farmen og alle dens kunder. Med lønnen fra jobbet forsørger Margaret sin familie. Men hun er også med til at skabe jobs til andre kvinder i området. Læs mere.

Peder tjekker bananhøsten i Zambia fra Facebook i Kolding

Gennem årene har Apostolsk Kirke i Kolding sendt i alt 12 containere til Baluba Valley Farm i Zambia, som har indeholdt blandt andet malkemaskine, fodertrug, traktorer, trillebøre og meget mere. Peder følger farmens udvikling på Facebook. Læs mere.

Film

Oplev hvordan dansk landbrugsudstyr er med til at skabe udvikling i Zambia.

Billeder

Se billeder fra Baluba Valley Farm i Zambia, som bruger dansk landbrugsudstyr.

Genbrug til Syd er... landbrug

Folder

Der er blevet lavet en trykt folder til 'Genbrug til Syd er... landbrug'. Danske foreninger, der har modtaget bevillinger fra Genbrug til Syd, kan gratis bestille og bruge folderen. Bestil den ved at sende en mail til genbrugtilsyd@dmr.org